FAQ

My Fit Supply is jouw abonnement op een fitte en gezonde levensstijl. Elke maand ontvang je een box thuis met de nieuwste gezonde snacks, supplementen, sportaccessoires, verzorgingsproducten, boeken / magazines, kortingsbonnen, tips en recepten.

Wil je de box alleen een keer proberen of graag aan iemand cadeau doen? Bestel dan onze eenmalige box.

Load More

We bieden onze Fit Verrassingsbox aan als abonnement en als eenmalige box. Als je je niet wilt abonneren, kun je kiezen voor de grote eenmalige box of de kleine eenmalige box. Je ontvangt dan eenmalig de Fit Verrassingsbox en je zit niet vast aan een abonnement. Je hoeft dus niet op te zeggen; je ontvangt eenmalig de box en daarna niets meer.

Als je liever maandelijks de box wilt ontvangen, kun je het beste kiezen voor het maandelijkse abonnement op onze grote box of het maandelijkse abonnement op onze kleine box.

Eventueel kun je ook kiezen voor een tweemaandelijks abonnement of een kwartaal abonnement op onze grote box.

Load More

Elke Fit Verrassingsbox bevat andere producten en dit maakt het steeds weer een verrassing! Wat zit er in ieder geval in een box?

  • Lekkere en gezonde snacks (raw)
  • Voedingsmiddelen & supplementen
  • Sportaccessoires
  • Verzorgingsproduct
  • Boek / magazine
  • Kortingsbonnen
  • Tips en recepten

Load More

Wij bieden verschillende betalingsmethoden aan om de eerste box te betalen, namelijk iDeal, Bancontact, Sofort en PayPal. Staat jouw favoriete betaalmethode er niet bij? Laat het ons dan weten en wellicht kunnen we samen tot een oplossing komen.

Als je hebt gekozen voor een abonnement, zullen wij de volgende termijnen incasseren via automatische incasso.

Load More

Heb je gekozen voor een abonnement? Dan heb je tijdens het afrekenen toestemming gegeven om automatisch af te schrijven. Wij schrijven alleen af als jij een abonnement hebt afgesloten. Als je aan het einde van de looptijd van je abonnement pauzeert of stopt, wordt er niets meer afgeschreven.

Load More

We schrijven de maandelijkse termijnbedragen altijd af rond de 15e van de maand. Dit doen we enkel als je een abonnement hebt afgesloten.

Load More

Aangezien we willen dat de box voor iedereen een verrassing blijft, verzenden we de boxen één keer per maand. Op de 1e van de maand verzamelen we alle bestellingen en op de 7e van de maand verzenden we de boxen. Elke box die tussen de 1e en de laatste dag van de maand wordt besteld, wordt dus de 7e van de volgende maand verzonden.

Normaal gesproken ontvang je de box na verzending binnen 1 werkdag. Dit kunnen we helaas niet 100% garanderen, aangezien we de bezorging uitbesteden aan een derde partij en deze hiervoor verantwoordelijk is. In ieder geval heb je je box binnen maximaal 3 tot 5 werkdagen na verzending in huis.

Load More

Je kunt je abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Een maandelijks opzegbaar abonnement dat je opzegt voor de 14e van de maand, wordt stopgezet op de 14e van de maand. Er wordt dan niets meer geïncasseerd.

Voorbeeld: Je zegt je abonnement op 27 mei op. Je ontvangt nog een box op 8 juni (hiervoor heb je betaalt op 15 mei). Je abonnement wordt stopgezet per 14 juni en vanaf dan wordt er niets meer geïncasseerd.

Een abonnement van 6 maanden dat je opzegt voor de 14e van de laatste maand van je abonnement, wordt stopgezet op de 14e van de laatste maand. Er wordt dan niets meer geïncasseerd.

Voorbeeld: Je sluit een abonnement af op 27 april en zegt je abonnement op 5 september op. Je abonnement wordt stopgezet op 14 oktober en vanaf dan wordt er niets meer geïncasseerd.

Load More

Onze boxen zijn niet op maat gemaakt, maar we houden wel altijd rekening met allergieën of bepaalde wensen. We zorgen ervoor dat jouw box hierop is afgestemd en niet dit soort producten bevat.

Wel is het zo dat als we meerdere voedingsstoffen moeten uitsluiten het soms voor ons heel lastig kan zijn om toch een mooie box voor je samen te stellen. Neem dan eerst even contact met ons op via Facebook of door te mailen naar customercare@myfitsupply.nl of Facebook.

 

Load More

 

 

BESTEL JOUW BOX